B2B webshop

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Jouw doelgroep? Bedrijven en organisaties. Je wil dus een business to business website maken. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Bovendien wil jij het eenvoudig kunnen beheren. Daarom wil je een professionele B2B webshop laten maken. Bij Adena ben je daarvoor aan het juiste adres.

De uitstraling van B2B webshops is zakelijk. De functionaliteiten moeten vooral praktisch zijn. Adena heeft daartoe beschikking over een breed scala aan webshop-software. Denk aan Shopware 6, Woo-commerce en Shopify, maar ook aan onze custom made software Vleks. Wij maken jouw B2B webshop op zo’n manier dat jouw klanten in ‘een flow’ hun weg vinden naar jouw producten en diensten. De dienstverlening en software van Adena past goed bij de B2B branche.

front-end

E-commerce blijft groeien en daarmee het aantal concurrenten ook. Een zakelijke, inhoudelijk sterke webshop komt het best tot zijn recht met een gebruiksvriendelijke navigatie. Daarom is het van groot belang om op jouw B2B webshop commerce en content elkaar te laten versterken. Met de software die Adena inzet, kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke, zakelijke klantervaring op jouw webshop creëren voor elk device. 

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort