Wat zijn volgens ons de voordelen van Shopware 6?

shopware-6-voordelen

Sinds het begin van de lancering van Shopware 6 zijn wij met Adena direct aangehaakt bij de ontwikkelingen van dit veel belovende systeem. Vooral omdat dit systeem gebouwd is op een zogenaamde fundering waarop wij al jaren mooie en goede software ontwikkelingen. Een goede match dus!

Nu we ondertussen al meerdere webshops en bijhorende koppelingen met andere systemen met succes hebben ontwikkeld op Shopware 6, lijkt het ons goed om vanuit onze visie de voordelen van shopware op een rijtje te zetten.

Shopping experiences

Ook wel een "page builder" genoemd. Jouw content op jouw gewenste manier vormgeven en vertonen, voor de beste ervaring van jouw bezoeker. Creëer en hergebruik jouw pagina op basis van verschillende blokken, waarbij je dus niet vast zit aan statische sjablonen.

Koppelingen & Integraties

Voor het maken van koppelingen met externe systemen is vanuit de fundering rekening gehouden binnen Shopware 6. Ondertussen hebben wij met Adena daarom ook al webshops gekoppeld met ERP systemen als Snel Start en Exact Online en PIM systemen als Akeneo. Alles is hierin mogelijk.

B2B functies

De wens voor het ondersteunen van B2B scenario's groeit ontzettend. Het opzetten van een e-commerce platform waarbij direct de combinatie van B2C en B2B kanalen vanuit 1 plek kunnen worden beheerd is dan ook zeker een optie bij Shopware 6.

Rule Builder

"Als mijn winkelmandje product X bevat, van een Y formaat en het geheel moet worden verstuurd naar land X, dan wil ik graag dat de prijs van bijv. de verzendkosten worden aangepast naar Z". Herken je dergelijke wensen? Met de zogenaamde Rule Builder kan je op elk niveau, bijv. een order of een pagina-element -weergave, beïnvloeden met regels en/of matrixen. We laten je graag zien hoe dit werkt.

Bevestiging van kwaliteit

Shopware is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant voor Digital Commerce 2020 en voert de Emerce 100 aan. Het is de beste e-commerce software (open source) met veel positieve waarderingen voor kennis, prijs-kwaliteit en flexibiliteit. Wij zijn dus niet de enige die zo enthousiast zijn over Shopware 6 ;).

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort