De werkwijze van Adena

adena-wauw-00877

Mee kunnen gaan met de snelle ontwikkelingen in onze wereld, vergt ook focus voor het projectmatig creëren. 

Het hebben en het toepassen van creativiteit is in ons vak erg belangrijk. Bij het onderhouden van onze korte- en lange termijn planning houden wij daarom een combinatie aan van ontwikkelingen op basis van Agile en Waterfall methodes.

Hiermee hebben wij een werkwijze kunnen creëren waarbij wij ten eerste makkelijk en gecontroleerd wijzigingen kunnen maken in elke fase binnen een ontwikkelproces. Dit is namelijk cruciaal, omdat wij en/of de klant altijd de mogelijkheid moeten hebben om te kunnen sturen. We hebben het hier dan over het verkrijgen van nieuwe inzichten, kennis, budgetwijzigingen etc. 

Aan de andere kant kunnen we door het gebruik maken van de zogenaamde waterfall-methodiek overzicht houden in de algemene planning en verwachtingen. Dit geld voor ons zelf, maar ook voor onze relaties.

Hoe we dit doen en met welke tools? We laten het je graag zien!

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort