Implementatie van een mobiele B2B app

heinhuis

Wij hebben voor de duitse vestiging van Heinhuis Recycling een web- en mobiele applicatie mogen ontwikkelen waarmee klanten op elk moment van de dag persoonlijke materiaalprijzen kunnen inzien.

Beursprijzen van materialen binnen de recycling branch veranderen constant. Dit in combinatie van de scenario's voor het beheer van persoonlijke prijsafspraken incl. bijhorende geschiedenis en klantenservice, creëerde de vraag of dit ook efficienter kan. 

Het resultaat

Als resultaat hebben wij een custom-made business-2-business online systeem ontwikkeld waarbij in het kort de volgende modules zijn opgezet:

  • Het beheer en inzicht van de actieve beurs;
  • Het beheer van gebruikers, rechten en teams;
  • Bijhorende registratieprocessen;
  • Product- en materiaalbeheer;
  • Prijs- en kortingsafspraken incl. geschiedenis;
  • Nieuws en branche-gerichte meldingen;

Daaropvolgend hebben wij voor de iOS (Apple) en Android gebruikers een mobiele applicatie ontwikkeld, waarmee de klanten van Heinhuis Recycling op elk moment van de dag toegang hebben tot zijn/haar persoonlijke prijzen. Helder en efficiënt voor het personeel en klant.

Ook efficiënter werken?

Ben je benieuwd welke processen wij van Adena binnen jouw organisatie kunnen optimaliseren? Laten we sparren samen!

Wil je graag op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en die vanuit onze markt. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort