Upcoming: Vleks 2.0

vleks1571572099

Op dit moment zijn we met Adena bezig met een gehele nieuwe versie van Vleks. Een zogenaamde 2.0 versie. We bouwen het systeem vanaf de grond opnieuw op. 

Samen met onze waardevolle ervaringen vanuit de huidige versie zijn we zelf al erg enthousiast over wat het gaat worden. We zullen extra focus geven op enkele onderdelen waarbij wij vinden dat we uniek zijn in de markt. Zo verwachten wij ook in het eerste kwartaal van 2020 de eerste release te hebben. Elk aspect van dit systeem wordt tot in detail uitgedacht, geprototyped, getest, beoordeeld en vervolgens ontwikkeld.

And what about Vleks 1.0?

Maak je gebruik maken van vleks 1.0? Dat is geen enkel probleem; deze zal namelijk zeker nog een lange periode ondersteund en doorontwikkeld worden. En t.z.t. zullen we waar nodig uiteraard jullie helpen met een eventuele overgang.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en die vanuit onze markt. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Vanuit het niets schrijven wij miljoenen regels code voor een op maat gemaakte platform waarvan dagelijks duizenden mensen gebruik van maken.