De organisatie

adena-wauw-00877

Adena ondersteunt bij het opzetten en doorontwikkelen van digitale concepten, biedt geavanceerd software om processen te automatiseren en realiseert software koppelingen met interne systemen en/of marketplaces. Belangrijke bouwstenen voor het optimaliseren van de performance voor je organisatie.

Al meer dan 14 jaar werkt Adena dagelijks met een team van experts aan de meest uiteenlopende projecten voor gerenommeerde klanten - van assortimentsbeheer, B2B portals tot aan organisaties met vooruitstrevende omnichannel strategieën. 

De wereld van digital commerce staat niet stil, sterker nog deze ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Ook je organisatie zal dus moet blijven bewegen om optimaal te performen. Adena signaleert, optimaliseert en gaat voor het beste resultaat. Met elk van onze producten en met elk totaal concept. Een totaal concept wat start bij een goed ERP-systeem die alle bedrijfsprocessen van je organisatie efficiënt verbindt om vervolgens je producten en/of diensten online snel en krachtig te presenteren via alle mogelijke kanalen. 

adena-wauw-01302