API koppelingen

Handmatig gegevens knippen en plakken, we horen het nog veel te vaak. Slimmer werken? Met API’s koppelen we systemen voor een efficiënte en veilige datastroom. 

Met API koppelingen automatiseren we de meest tijdrovende processen binnen je organisatie. Informatie uit interne systemen (ERP, CMS, backoffice of andere systemen) maken we realtime beschikbaar op het web.

api-koppelingen-grey

API’s maken het makkelijker om te innoveren. Er wordt binnen organisatie veel gebruik gemaakt van zware solide systemen. “Logge” software dat zeer geschikt is de datahuishouding van je organisatie, maar het vaak onmogelijk maakt om snel te innoveren. Door middel van API’s zijn we in staat een deel van die data beschikbaar te maken in bijvoorbeeld een webapplicatie. Zo creëren we om je robuuste software een flexibele schil die innovatie mogelijk maakt.

adena-wauw-00300-1481x517

Door data en content te ontsluiten via een API, kunnen frontend en backend losgetrokken worden van elkaar. Dit betekent dat je bijvoorbeeld content voor de meest complexe webapplicaties kunt beheren in een vrij eenvoudig CMS. Dit noemen we ook wel headless. Met een API als servicelaag is content en data flexibel in te zetten voor intern gebruik, maar ook voor bijvoorbeeld externe leveranciers.

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort