Digital Commerce Software

pro_005kopie

Bij digital commerce staat het online groeien van je bedrijf centraal. Of het nou gaat om het verkopen van producten of het genereren van leads, onze (indien nodig maatwerk) commerce software zorgt ervoor dat je als bedrijf voorop blijft lopen. Onze kennis van het internet en expertise in de techniek maakt dat wij digital commerce software ontwikkelen die je meest kritische processen automatiseert: van webshop beheer tot logistieke ondersteuning.

Essentieel bij het verwezenlijken van een succesvolle commerce strategie is een commerce platform die deze strategie ondersteund. Dit platform voedt o.a. de site of webshop en is daarmee het kloppend hart van je online business. In veel gevallen is het niet alleen de frontend van je webshop, maar wordt dit platform ook gebruikt voor de meeste backend processen. We ontwikkelen met technologieën die het best aansluiten bij de behoefte of reeds bestaande systeemlandschap, zowel open source als closed source.

Vleks
Vleks is een geavanceerd commerce platform voor de realisatie van grote digitale ambities. Het platform is in gebruik bij meer dan 100 organisaties in Nederland. Omdat Vleks ons eigen maatwerk platform is, leent het zich uitermate goed voor de meest complexe vraagstukken waarin een standaard e-commerce pakket niet voldoet of te veel concessies vereist.

Magento 2
Magento 2 is wereldwijd een zeer succesvol commerce platform. Het is een krachtig en schaalbaar platform, waardoor Magento 2 zowel kleine als grote webshops geschikt is. Magento 2 is geschikt als full-suite waarbij het uitgangspunt is dat binnen de standaard functionaliteit zowel de webshop omgeving als de backoffice (product-, order- en content management, etc.) worden gebruikt.

Woocommerce
Adena ontwikkelt WordPress webshops op basis van Woocommerce. Dit is het meest voor de hand liggende commerce platform wanneer de website in WordPress is gebouwd. Net als WordPress is Woocommerce overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en ontwikkelt dit platform zich op een razendsnel tempo. Woocommerce is met name geschikt voor kleinere webshops zonder al te veel maatwerk. 

adena-wauw-01365

Bij het koppelen van een webshop en met bestaande software zorgen we ervoor dat de data tussen beide systeem naadloos op elkaar aansluit. Deze koppeling zorgt voor een snelle en veilige datastroom tussen bestaande software en je commerce platform. Zo zorgen we ervoor dat je hier realtime data kunt inzien en eventueel gemakkelijk kunt uitwisselen met externen.

Wij van Adena koppelen niet alleen met bestaande software, maar zijn ook specialist in het ontwikkelen van maatwerk commerce software. Zo geeft ons development team handen en voeten aan jouw digitale ambities. Denk hierbij aan inkoop/verkoop, voorraadbeheer, logistieke en PIM systemen.

Inkoop & verkoop
Van e-commerce platform naar commerce platform. Binnen de platformen die wij ontwikkelen draait het allang niet meer om alleen het proces van online verkopen. Steeds meer ondersteunende processen spelen een grote rol binnen een commerce platform. Met naadloze koppelingen tussen verschillende systemen verbinden we inkoop met verkoop.

Voorraadbeheer (WMS)
Binnen digital commerce is inzicht in je voorraad essentieel, zeker wanneer je een groot assortiment hebt. Als organisatie wil je weten wanneer producten dreigen uit te verkopen, of deze al besteld zijn, wanneer deze opnieuw binnen komen, etcetera. Alles om het meeste rendement uit je voorraad te halen. Daar wil je grip op!

Productinformatie management
In organisaties met snel wisselende productassortimenten is een PIM (product information management) systeem onmisbaar. Een PIM maakt het gemakkelijker producten te verrijken met informatie en hier een éénheid in te creëren. Handmatig knip- en plakwerk, daar gaan onze handen van jeuken.

Warehousing
Het verkopen via een webshop betekent ook dat er met pakketten geschoven moet worden. Binnenkomende leveringen moeten een plek krijgen in het magazijn, bij verkoop moeten producten verzonden worden en daarna kunnen deze retour komen. Bij warehousing draait het allemaal om verzenden en ontvangen. Processen die key zijn voor een succesvolle webshop.

vleks_connections

Voor o.a. Kampeerwereld Hendriks, AIC en Ovy hebben we maatwerk Digital Commerce Software met verschillende koppelingen ontwikkeld die naadloos aansluit bij hun wensen.