E-commerce platform

De e-commerce wereld verandert snel en groeit. Het succes van jouw webshop is afhankelijk van het e-commerce platform dat ervoor zorgt dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is en overal en altijd toegankelijk. Bij de zoektocht naar het juiste platform zoek je dan ook naar software die flexibel, gebruiksvriendelijk én betaalbaar is. Adena gaat voor maatwerk en werkt met verschillende e-commerce platforms. Elke webshop heeft immers andere eisen en wensen.

Adena kiest sowieso voor gebruiksvriendelijke e-commerce platforms. Of we nou kiezen voor de volledig custom made software Vleks, het opensource-platform Shopware 6, of Woocommerce of Shopify. Hoe dan ook kiezen we voor een e-commerce platform met klantvriendelijk onderhoud en met de mogelijkheid om gemakkelijk te koppelen met externe systemen. Het platform dient te allen tijde flexibel te zijn om mee te kunnen veranderen met de eisen en wensen van de e-commerce wereld.

ecommerce-software

Adena kiest daarom voor e-commerce platforms waarmee jouw webshop zich goed staande houdt in de online wereld. Ons doel is een webshop te realiseren die commerce en content zo combineert dat jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Daarnaast moet het platform voor jou makkelijk in gebruik zijn. Welk e-commerce platform past bij jouw webshop? De experts van Adena adviseren je graag.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort