E-commerce webshop

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn en onderscheidend in de e-commerce wereld. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Daarom wil je een e-commerce webshop laten maken. Bij Adena ben je daarvoor aan het juiste adres.

scroll down

In een wereld die steeds verandert – zoals het geval is in e-commerce – is het van belang up-to-date te blijven. Adena heeft beschikking over een breed scala aan e-commerce-software. Denk aan Shopware 6, Woo-commerce en Shopify, maar ook custom made software Vleks . Een e-commerce webshop is zo gemaakt dat jouw klanten in ‘een flow’ hun weg vinden naar jouw producten en diensten. De dienstverlening en software van Adena passen iedere e-commerce-ondernemer.

commerce-software

Verandering is in de wereld van e-commerce een constante. De online wereld blijft groeien en ontwikkelen. De kwaliteit en kwantiteit van de concurrentie neemt ook toe. Daarom is het van groot belang om op jouw e-commerce webshop commerce en content elkaar te laten versterken. Met de software die Adena inzet, kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke klantervaring op jouw e-commerce webshop creëren voor elk device. 

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo