E-commerce webshop

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn en onderscheidend in de e-commerce wereld. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Daarom wil je een e-commerce webshop laten maken. Bij Adena ben je daarvoor aan het juiste adres.

In een wereld die steeds verandert – zoals het geval is in e-commerce – is het van belang up-to-date te blijven. Adena heeft beschikking over een breed scala aan e-commerce-software. Denk aan Shopware 6, Woo-commerce en Shopify, maar ook custom made software Vleks. Een e-commerce webshop is zo gemaakt dat jouw klanten in ‘een flow’ hun weg vinden naar jouw producten en diensten. De dienstverlening en software van Adena passen iedere e-commerce-ondernemer.

commerce-software

Verandering is in de wereld van e-commerce een constante. De online wereld blijft groeien en ontwikkelen. De kwaliteit en kwantiteit van de concurrentie neemt ook toe. Daarom is het van groot belang om op jouw e-commerce webshop commerce en content elkaar te laten versterken. Met de software die Adena inzet, kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke klantervaring op jouw e-commerce webshop creëren voor elk device. 

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort