Onze digitale specialisten

De kracht achter Adena dat zijn onze specialisten. Van front-end developer, back-end developer tot aan implementatiemanager - ieder heeft zo zijn eigen specialisme om jouw project van A tot Z te begeleiden.

74673864_149045976388996_1796476792779369444_n

Het start met een idee vanuit de wens van de organisatie. Adena zet dit om in een platform, managementsysteem of strategie. Onze implementatiemanagers leiden het proces en begeleiden onze front-end en back-end developers bij het creatieve concept, houden zicht op een werkbare uitvoering en zorgen voor efficiënte implementatie.

Als retailer, leverancier of groothandel verzamel je data met betrekking tot je product of dienst. Door deze te lokaliseren op één plek kun je productinformatie beheren, verrijken en koppelen aan andere systemen binnen de organisatie of daarbuiten. Onze back-end developers zijn gespecialiseerd in in verschillende systemen en platformen. Hebben daarbij kennis over geavanceerde systemen waarin het lokaliseren van data is opgenomen of als losstaande module kan worden toegepast in je organisatie.