Onze digitale specialisten

De kracht achter Adena dat zijn onze specialisten. Van front-end developer, back-end developer tot aan implementatiemanager - ieder heeft zo zijn eigen specialisme om jouw project van A tot Z te begeleiden.

team-adena

Het start met een idee vanuit de wens van de organisatie. Adena zet dit om in een platform, managementsysteem of strategie. Onze implementatiemanagers leiden het proces en begeleiden onze front-end en back-end developers bij het creatieve concept, houden zicht op een werkbare uitvoering en zorgen voor efficiënte implementatie.

Als retailer, leverancier of groothandel verzamel je data met betrekking tot je product of dienst. Door deze te lokaliseren op één plek kun je productinformatie beheren, verrijken en koppelen aan andere systemen binnen de organisatie of daarbuiten. Onze back-end developers zijn gespecialiseerd in in verschillende systemen en platformen. Hebben daarbij kennis over geavanceerde systemen waarin het lokaliseren van data is opgenomen of als losstaande module kan worden toegepast in je organisatie.

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort