0341 820 247

Eenvakantiehuisje.nl

Maatwerk boekingssysteem

Vakantiehuisje wil groeien, dus meer websites waaronder ook Duitse sites met als doel: online meer omzet genereren. Hiervoor moet een nieuw systeem ontwikkeld worden. Daarbij willen zij een hoge zoekmachine-ranking en een efficiencyslag maken in het vullen van content.

Advies Adena

Het team van Adena adviseert één boekingssysteem waarin alle websites beheerd kunnen worden. En waarbij in het CMS rekening wordt gehouden met SEO aspecten. Daarnaast adviseren wij een maatwerkuitbreiding zodat de eigenaren van de te verhuren vakantiehuisjes zelf een inlogomgeving krijgen om zo zelf informatie over de huisjes toe te kunnen voegen.

Werkwijze

Een multi-shop boekingssysteem waarin alle systemen beheerd kunnen worden. Daarnaast heeft Adena een inlogomgeving ontwikkeld voor de eigenaren van de vakantiehuisjes zodat zij zelf informatie/huurmogelijkheden kunnen toevoegen en aanpassen. Dit zorgt voor tijd- en dus kostenbesparing voor Vakantiehuisje.
Dit alles hebben wij in een responsive design ontwikkeld. De fundering en de bestaande systemen zijn hierbij behouden. Het responsive gedeelte zorgt voor een hogere conversieratio omdat dit alles beter aansluit bij de bezoekers van de websites.

Maatwerk boekingssysteem Eenvakantiehuisje.nl

Resultaat

Daarnaast verzorgen wij SEO, grafische vormgeving en koppelingen met externe systemen.

“In 2011 hebben wij onze eerste opdracht bij Adena neergelegd. Destijds is het online concept van Vakantiehuisje door hen ontwikkeld. Dit naar alle tevredenheid. Zowel het boekingssysteem als de heldere communicatie rondom het project en de korte lijnen zijn de aspecten waardoor wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Zij hebben inzicht in de processen en begeleiden ons waar nodig. Dit is dan ook de reden dat wij de opdracht voor uitbreiding van de systemen en responsive design bij hen hebben neergelegd.”

www.eenvakantiehuisje.nl
www.eenhuisjehuren.nl
www.vakantiefriesland.com
www.einferienhausmieten.com

Adena.
  • 10 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Alles-in-huis
  • Google partner
  • SEO specialist
  • Betrouwbaar
Partners.