0341 820 247

Kampeerwereld Hendriks

Maatwerk webshop systeem

Kampeerwereld Hendriks is de kampeerspecialist van de Veluwe en omstreken. Nadat een aantal jaar geleden al een webshop was ontwikkeld, kwam het verzoek voor een nieuwere , moderne webshop. De ontwikkelingen op het gebied van webshops staan niet stil en Kampeerwereld wil uiteraard niet achterblijven.

Advies Adena

Het team van Adena heeft van Kampeerwereld de opdracht ontvangen om de webshop een moderne look-and-feel te geven. Daarnaast maakt de webshop gebruik van de nieuwste technieken. Zowel het content beheer systeem (CMS) als de 'voorkant' werken snel en overzichtelijk.

- Automatisering inkoop, verkoop, voorraad en verzending.
- Koppeling met PostNL.
- Responsive ontwerp. Goed zichtbaar op mobiele apparaten

Bekijk --> www.kampeerwereld.nl

Maatwerk webshop systeem Kampeerwereld.nl

Resultaat Kampeerwereld Hendriks

"Wij maken sinds een jaar gebruik van het FXD systeem. Bij de presentatie overviel ons de complexiteit en vele functies die het systeem in zich heeft. Na enkele malen het systeem gebruikt te hebben werd al snel alles duidelijk. De afgelopen maanden hebben wij intensief samengewerkt met Adena om het systeem verder te ontwikkelen. We hebben het systeem samen met Adena geschikt gemaakt voor ons logistieke proces en omnichannel strategie.

Het FXD systeem is een doordacht systeem wat op content gebied en customer service goed uitgewerkt is. Ongeacht de achtergrond van de gebruikers is deze in staat om efficiënt en effectief taken uit te voeren.
Wij draaien nu drie webshops in het FXD systeem naar tevredenheid. Voor de toekomst zullen we samen met Adena het systeem verder ontwikkelen om ook op het gebied van SEO en SEA nog beter te presteren. De basis voor de toekomst is gelegd."


Maarten Roelofsen
E-commerce manager
Kampeerwereld.nl, Outdorado,com en Hengelsporthendriks.nl

Adena.
  • 10 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Alles-in-huis
  • Google partner
  • SEO specialist
  • Betrouwbaar
Partners.