0341 820 247

Persgroep Nederland

Online marketing en ontwikkeling

Persgroep was vooral offline georiënteerd. In 2012 wilde het bedrijf zich online gaan ontwikkelen. Hiervoor hebben zij diverse bureaus benaderd om te kijken wie de juiste partner was voor deze belangrijke ontwikkeling. Zij wilden niet enkel en alleen online met producten maar ook continu gedegen advies, SEO en SEA en responsive websites. Het team van Adena kan al deze aspecten bieden en de lijnen zijn kort. Daarom is de samenwerking met Persgroep sinds 2012 een feit.

Advies Adena

Het team van Adena heeft het proces van online gaan begeleid door middel van ontwikkeling en advies. Wij hebben responsive websites ontwikkeld en zijn nog steeds partner in het dagelijkse proces van SEA en SEO activiteiten voor de online kant van Persgroep. Daarnaast heeft Adena maatwerk tools ontwikkeld waardoor het verkoopproces voor interne accountmanagers is geoptimaliseerd.

Resultaat

“Adena heeft de juiste kennis en expertise in huis waardoor het proces van online gaan goed is verlopen. Zij hebben continu meegekeken, geadviseerd en bijgesteld. Door de nauwe samenwerking is de online kant van Persgroep altijd geoptimaliseerd.

Ook heeft het team bepaalde tools ontwikkeld waardoor een gedeelte van de back-office uit handen is genomen. Hierdoor is er dus tijd- en kostenbesparing zodat er meer budget is voor de kerndiensten van Persgroep.”

Adena.
  • 10 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Alles-in-huis
  • Google partner
  • SEO specialist
  • Betrouwbaar
Partners.