Koppeling Shopware bol.com

Jouw webshop moet altijd en overal voor iedereen beschikbaar zijn. Jouw klanten moeten je kunnen vinden, onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Jouw producten wil je wellicht ook via andere verkoopkanalen aanbieden. Daarom kun je Shopware koppelen aan marketplaces zoals bol.com. 

Shopware biedt oplossing die flexibel aangepast zijn aan e-commerce-behoeftes. Shopware 6 en de daarbijhorende API-first benadering is het ideale platform voor webshops. Shopware 6 integreert naadloos in complexe infrastructuren en bestaande ecosystemen. Zo kun je ook een koppeling met marketplaces als Marktplaats en bol.com maken. Dankzij de flexibele kern van Shopware 6 is dat allemaal mogelijk. Het verbindt flexibel verschillende componenten en systemen. Daarmee is de IPA-first benadering van Shopware regelmatig de basis voor volledig nieuwe bedrijfsmodellen.

api-koppelingen-grey

API’s van Shopware bieden de voorwaarden om up-to-date te blijven in de wereld van e-commerce die steeds verandert. Dat geldt niet alleen voor de grotere, meer ervaren webshop-ondernemers, maar ook voor de startende/kleinere webshop. Shopware biedt iedereen de mogelijkheid om snel op marktveranderingen te reageren, flexibel te groeien en positieve klantervaringen via verschillende kanalen te realiseren. Dat kan bijvoorbeeld door een koppeling van Shopware met bol.com.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort