Maatwerk Shopware plugin

Shopware heeft jouw interesse voor jouw webshop. Of jouw webshop is al op dit opensource-platform gebouwd. Maar, je wil een maatwerk plugin. Dat kan. Adena kan als Shopware partner een maatwerk plugin realiseren. Zo blijft jouw Shopware pakket – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – naadloos aansluiten bij jouw wensen. 

Shopware 6 is een zeer gebruiksvriendelijk platform voor webshops. Het onderhoud is klantvriendelijk. Daarnaast is het gemakkelijk te koppelen met externe systemen. Shopware is in essentie dus al erg flexibel en overzichtelijk. Met de aanvulling van een maatwerk plugin functioneert jouw webshop nóg beter.

maatwerk-applicaties

Shopware 6 is zo opgebouwd dat zowel startende webshops, als gevestigde e-commerce bedrijven er fijn mee kunnen werken. De modules van Shopware 6 zijn aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Kies je voor Shopware 6, dan kies je voor een sterk softwarepakket mét de voordelen van maatwerk.Die voordelen van maatwerk kan Adena verder voor je uitdiepen met een maatwerk Shopware plugin.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort