Maatwerk software

Je hebt een duidelijk doel voor ogen met jouw website en/of webshop. En bij jouw visie hoort maatwerk. Maatwerk software die mogelijk maakt wat jij voor ogen hebt voor jouw online onderneming. Adena heeft veel kennis en ervaring in het maken en implementeren van maatwerk software. Zo hebben wij zelf de custom made software Vleks ontwikkeld. Hiermee bieden wij maatwerk software voor elke webshop en website.

Het succes van jouw website is afhankelijk van software die ervoor zorgt dat jouw website uniek, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Adena kiest sowieso voor maatwerk software. Of we nou werken met de volledig custom made software Vleks, Wordpress, of met het opensource-platform Shopware 6. Hoe dan ook kiezen we voor maatwerk software die gebruiksvriendelijk is in onderhoud. Daarnaast houden we in de gaten of de maatwerk software zo nodig makkelijk is te koppelen met externe systemen. De maatwerk software dient flexibel te zijn zodat jouw website mee kan veranderen met de eisen en wensen van de digitale wereld.

maatwerk-applicaties

Adena creëert en implementeert maatwerk software waarmee jouw website zich onderscheidt van de concurrent. Ons doel is een website te realiseren waarop jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Ze klikken makkelijk en de navigatie helpt hen moeiteloos naar het product of de dienst waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is de maatwerk software voor jou makkelijk in gebruik. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over de beste keuze in maatwerk software voor jou.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort