Maatwerk webshop

Je hebt een duidelijk doel voor ogen met jouw webshop. Je weet wat je wil verkopen en aan wie. De webshop die jij neerzet, moet dan ook naadloos passen bij jouw visie. Je zoekt een maatwerk webshop. Adena heeft veel kennis en ervaring in het maken van maatwerk webshops met de custom made software Vleks, of het opensource-platform Shopware 6. 

De e-commerce wereld verandert snel en de markt groeit. De concurrentie neemt dus ook toe! Het succes van jouw webshop is afhankelijk van software die ervoor zorgt dat jouw webshop onderscheidend, gebruiksvriendelijk en overal en altijd toegankelijk is. Adena kiest sowieso voor gebruiksvriendelijke software. Of we nou met elkaar kiezen voor de volledig custom made software Vleks, of het opensource-platform Shopware 6. Hoe dan ook kiezen we voor webshop software met klantvriendelijk onderhoud en met de mogelijkheid om gemakkelijk te koppelen met externe systemen. Jouw maatwerk webshop dient flexibel te zijn om mee te kunnen veranderen met de eisen en wensen van de e-commerce wereld.

ecommerce-software

Adena maakt maatwerk webshops die onderscheidend zijn in de e-commerce wereld. Ons doel is een webshop te realiseren die commerce en content zo combineert dat jouw bezoekers een geweldige klantervaring hebben. Daarnaast moet het voor jou makkelijk in gebruik zijn. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan over de beste maatwerk webshop voor jou!

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort