Magento alternatief

Magento is een bekende naam in de e-commerce. Het e-commerce platform biedt volop functionaliteiten voor webshops. Het is echter wel complex in gebruik én prijzig. Opensource-oplossing Shopware is een goed alternatief.

Als je op zoek bent naar een alternatief voor het e-commerce-platform Magento, is Shopware aan te raden. Ook bij Shopware is maatwerk mogelijk. Er zijn volop functionaliteiten mogelijk en de integratie van externe systemen, zoals jouw ERP, PIM, CMS of een PWA, kan uiteraard ook. Het gebruik van Shopware 6 is makkelijk en veel minder complex dan dat van Magento.

maatwerk-applicaties1596192976

De hoge kosten kunnen ook een reden zijn om op zoek te gaan naar een alternatief voor Magento. De prijzen van Shopware zijn een stuk aantrekkelijker. En dat terwijl de kwaliteit zeker niet minder is. Shopware is makkelijk te onderhouden en groeit zonder problemen met jouw webshop mee. Niet voor niets is Adena met trots partner van Shopware.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort