Partners van Adena

adena-wauw-01332

Om maximaal rendement te halen uit onze projecten werken wij graag samen met onze partners. Samen met hen bieden wij een totaaloplossing die bijdraagt aan het optimaal presteren binnen de digital commerce.

VLEKS - Maatwerk e-commerce platform

Vleks geeft webshops en detailhandel de mogelijkheid om het productaanbod snel en efficiënt op verschillende kanalen te verkopen. Het Vleks-systeem optimaliseert, synchroniseert en automatiseert uw aanbod op marktplaatsen vanuit één plek.

WAUW - Digital marketing

Wanneer alle systemen, koppelingen en platformen staan is het tijd om de WAUW-factor van je organisatie te presenteren aan het world wide web. Bij WAUW, gecertificeerd partner van Google, kennen ze alle in's & out’s van SEO, SEA en Social advertising. Gedreven om het maximale rendement te halen uit je e-commerce platform. Organisch of betaald - WAUW laat je website opvallen in de zoekresultaten van bekende zoekmachines zoals oa. Google, Bing, YouTube en Facebook.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort