Professionele webshop

Je hebt een webshop, of wil er een starten. Die webshop moet gebruiksvriendelijk zijn. Jouw klanten moeten waar en wanneer dan ook, via hun eigen device jouw producten en/of diensten kunnen bestellen. Daarom wil je een professionele webshop laten maken. Bij Adena ben je daarvoor aan het juiste adres.

scroll down

In een wereld die steeds verandert – zoals het geval is in e-commerce – is het van belang up-to-date te blijven. Adena heeft beschikking over een breed scala aan webshop-software. Denk aan Shopware 6, Woo-commerce en Shopify, maar ook Vleks custom made software. Een professionele webshop is zo gemaakt dat jouw klanten in ‘een flow’ hun weg vinden naar jouw producten en diensten. De dienstverlening en software van Adena past iedere e-commerce ondernemer.

front-end

E-commerce blijft groeien en daarmee het aantal concurrenten ook. Daarom is het van groot belang om op jouw webshop commerce en content elkaar te laten versterken. Met de software die Adena inzet, kun je zonder ingewikkelde handelingen een unieke klantervaring op jouw webshop creëren voor elk device. 

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo