Shopware 6 plugins en koppelingen

Ben je op zoek naar een flexibel en gebruiksvriendelijk e-commerceplatform die meegroeit met je bedrijf? Shopware 6 biedt uitkomst. Het e-commerceplatform stelt je in staat om een onderscheidende e-commerce ervaring te creëren, zonder in te leveren op stabiliteit, veiligheid of schaalbaarheid. Shopware 6 is  een headless e-commerce oplossing. Dit geeft je meer vrijheid om een unieke webshop neer te zetten, doordat de front-end is losgekoppeld van de backend.

Standaard is Shopware 6 uitgerust met veel mogelijkheden, maar toch kan het soms handig zijn om het systeem uit te breiden met extra functionaliteiten. Met de vele duizenden beschikbare Shopware 6 plugins is dit een koud kunstje. Denk aan plugins voor het gebruik van speciale betaalmethodes, marketing plugins, security plugins en koppelingen met (logistieke) partners. Heb je een speciaal verzoek? Wij van Adena hebben veel ervaring in het ontwikkelen van custom-made plugins, add-ons en extensies.

digital-commerce

Shopware 6 is een open-source e-commerceplatform dat gebaseerd is op moderne technologie die zich heeft bewezen en waarmee Adena veel ervaring heeft. Een groot voordeel van een volledig open-source systeem is dat je een webshop volledig naar wens kan aanpassen. Dagelijks werken er veel mensen aan het  verbeteren van het systeem en dit zorgt voor veel innovatie. Dit maakt dat een open-source CMS altijd up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen.

photo-1483058712412-4245e9b90334

Wil je een ERP-systeem of boekhoudpakket koppelen aan je webshop? De API-first opzet van Shopware 6 maakt het makkelijker om met integraties aan de slag te gaan. Een belangrijk voordeel van een API-first e-commerceplatform is dat het zorgt voor meer flexibiliteit en meer ruimte biedt aan innovatie. Door onze ervaring integreert je webshop naadloos met bijvoorbeeld SAP, SnelStart of Exact Online. Met een Shopware 6 webshop ben je klaar om de technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Een Shopware 6 van Adena biedt zowel B2C, B2B als D2C bedrijven alle kansen om te groeien. Wij denken graag mee met het design, de implementatie en de realisatie van je Shopware webshop. Laat je bijstaan door onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij jouw hulpvraag goed te doorgronden. Met ons advies kun je vervolgens samen met ons aan de slag om je digitale plannen werkelijkheid te laten worden.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort