Shopware 6 webshop

Shopware 6 is wereldwijd het snelst groeiende e-commerce platform. En dat is niet zonder reden. Ook in Nederland draaien steeds meer grotere webshops als op Shopware. Maar Shopware 6 is zeker niet alleen geschikt voor de grotere e-commerce spelers. Dit komt door de optimale schaalbaarheid van het platform. Zo groeit een Shopware 6 webshop mee met je organisatie, of je nu een start-up bent of al jarenlang succesvol e-commerce bedrijft.

Shopware biedt een ongekend gebruiksvriendelijke interface die we nog niet eerder bij een ander e-commerce platform zagen. Een Shopware 6 webshop is voorzien van een gloednieuwe beheersomgeving gebaseerd op opensource technologie van Vue.js. Dit zorgt voor een razendsnel platform waarin de hoeveelheid producten en categorieën nooit een beperkende factor is. Het is duidelijk dat een gebruiksvriendelijke en efficiënte werkwijze bij de ontwikkeling van Shopware 6 centraal heeft gestaan. Als ondernemer profiteer je daar iedere dag opnieuw van.

shopware-6-voordelen

Shopware 6 heeft een ongekende flexibiliteit door de API-first opbouw. Dit betekent dat Shopware van de grond af is opgebouwd uit diverse componenten die onderling met elkaar communiceren via API-technologie. Ook maakt dit het eenvoudig andere software als een PIM of voorraadsysteem feilloos te koppelen aan je Shopware 6 webshop. Of om te verkopen via externe marketplaces of andere B2B kanalen. De API-first benadering maakt Shopware 6 het meest flexibele en schaalbare e-commerce platform op het moment. Iets wat essentieel om je bedrijf te laten groeien, zonder haken en ogen.

front-end

Bepaalde platformen zijn sterk in content (denk aan WordPress) anderen in commerce (denk aan Magento). Shopware 6 is een platform dat deze twee goed samenbrengt, waardoor je zelf je webshop kan inrichten en verrijken precies zoals jij wilt. Een flexibele en eenvoudige content builder stelt iedereen in staat om een Shopware 6 webshop op een intuïtieve manier te vullen met content als tekst, afbeeldingen en video.

Denk jij na over een nieuw e-commerce platform? Een Shopware 6 shop is het overwegen meer dan waard, in B2C, B2B en D2C. Shopware 6 heeft voor beide type shops de juiste functionaliteiten en meer dan voldoende slagkracht. Door middel van koppelingen kunnen we Shopware 6 naadloos laten aansluiten op jouw B2B uitdagingen. Wil je bijvoorbeeld een boekhoudpakket of ERP-systeem koppelen aan je webshop? Geen probleem! De API-first opzet van Shopware 6 zorgt ervoor dat het zeer gemakkelijk is om veilig en snel te koppelen met de API’s van ERP-systemen.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort