Shopware ontwikkelaar

Adena werkt met Shopware, omdat het een opensource-platform is met bewezen resultaat voor e-commerce. Het is een softwarepakket dat gebruiksvriendelijk maatwerk biedt voor kleine en grote webshop-ondernemers. Als partner is Adena een betrouwbare Shopware ontwikkelaar.

Jouw webshop moet klantvriendelijk zijn. Jouw producten en diensten wil je er duidelijk en aantrekkelijk aanbieden. Dat klinkt voordehandliggend, maar helaas zijn lang niet alle e-commerce-pakketten zo ingericht dat je dit doel bereikt. Shopware is zo ingericht dat de bezoekers van jouw webshop in ‘een flow’ door jouw shop klikken. Ze kunnen de producten makkelijk bekijken én bestellen.

ecommerce-software

Adena is niet voor niets Shopware ontwikkelaar. De flexibiliteit en de vele mogelijkheden maken het een zeer geschikt platform voor webshops. Ben je geïnteresseerd in Shopware voor jouw webshop? Schakel dan een expert van Adena in. Neem een Shopware partner in de arm, zodat je verzekerd bent van een Shopware ontwikkelaar die je webshop op de juiste manier ontwerpt, bouwt en onderhoudt.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort