Shopware partner

Adena is partner van Shopware. Dat betekent dat wij Shopware kunnen implementeren en optimaliseren voor de webshops van onze klanten. We kunnen jou ondersteunen bij vragen rondom jouw webshop. Denk aan de integratie van externe systemen in Shopware, aan oplossingen op maat, aan conceptontwikkeling, en meer.

Maatwerk, klantgericht en innovatief. Dit zijn niet alleen belangrijke pijlers voor Adena, maar ook voor Shopware. Daarom zijn wij trots dat we ons partner van Shopware mogen noemen. Shopware heeft verschillende partners verspreid over Europa. Deze zijn allemaal gespecialiseerd in uiteenlopende diensten en ondersteunen bij vragen rondom e-commerce. Ook Adena ondersteunt webshops op basis van de behoeftes van de ondernemer. Dit doen we uiteraard in contact met Shopware.

digital-commerce-grey

Shopware is een opensource-oplossing die leeft van de ideeën en inspiratie van haar community. Die community bestaat uit partners, webshops en ontwikkelaars. Door deze inspirerende samenwerking wordt Shopware elke dag weer wat beter. Adena heeft als partner een actieve rol in deze community. We leren van en met elkaar.

Shopware is een krachtig en schaalbaar e-commerce platform. Dit maakt Shopware interessant voor zowel voor kleine als grote webshops. Shopware is geschikt als full-suite. Hierbij is het uitgangspunt dat binnen de standaard functionaliteit zowel de webshop omgeving als de backoffice worden gebruikt. Uiteraard behoort maatwerk binnen Shopware ook zeker tot de mogelijkheden.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort