Shopware partner

Adena is partner van Shopware. Dat betekent dat wij Shopware kunnen implementeren en optimaliseren voor de webshops van onze klanten. We kunnen jou ondersteunen bij vragen rondom jouw webshop. Denk aan de integratie van externe systemen in Shopware, aan oplossingen op maat, aan conceptontwikkeling, en meer.

scroll down

Maatwerk, klantgericht en innovatief. Dit zijn niet alleen belangrijke pijlers voor Adena, maar ook voor Shopware. Daarom zijn wij trots dat we ons partner van Shopware mogen noemen. Shopware heeft 12.000 partners verspreid over Europa. Deze zijn allemaal gespecialiseerd in uiteenlopende diensten en ondersteunen bij vragen rondom e-commerce. Ook Adena ondersteunt webshops op basis van de behoeftes van de ondernemer. Dit doen we uiteraard in contact met Shopware.

digital-commerce-grey

Shopware is een opensource-oplossing die leeft van de ideeën en inspiratie van haar community. Die community bestaat uit partners, webshops en ontwikkelaars. Door deze inspirerende samenwerking wordt Shopware elke dag weer wat beter. Adena heeft als partner een actieve rol in deze community. We leren van en met elkaar.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo