Shopware specialist

Adena is een innovatief internetbureau met veel ervaring en expertise in het ontwikkelen en implementeren van krachtige e-commerce platformen. We gaan dan ook niet met de eerste de beste in zee. Shopware 6 is een opensource-oplossing die ook klantgericht is en focus heeft op ontwikkeling en innovatie. Een mooie match dus! Adena is daarom bewust Shopware specialist geworden. 

Voor advies over Shopware of een conceptontwikkeling ben je bij Adena aan het juiste adres. We geven advies op maat voor de uitdagingen waar jij met jouw webshop tegenaan loopt. Wil je externe systemen, zoals jouw ERP, PIM, CMS of een PWA, integreren? Wij bieden API-oplossingen die passen bij jouw doel en doelgroep.

commerce-software

Shopware is een opensource-oplossing die leeft van de ideeën en inspiratie van haar community. Die community bestaat uit partners, webshops en ontwikkelaars. Door deze inspirerende samenwerking wordt Shopware elke dag weer wat beter. Adena heeft als specialist een actieve rol in deze community. We leren van en met elkaar.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort