Shopware versus Magento

Shopware is een opensource-oplossing die inmiddels al enkele jaren hard aan de weg timmert. Het kan de strijd met het (nu nog…) bekendere Magento zeker aan. Er zijn een aantal verschillen tussen Shopware en Magento. De belangrijkste op een rij.

Om te beginnen is Shopware een stuk makkelijker in gebruik dan Magento. Zowel in het opzetten en het onderhouden van een webshop is Magento een stuk complexer dan Shopware 6. Een ander zeer interessant voordeel van Shopware zijn de kosten: deze liggen beduidend lager dan die van Magento. Shopware is dus voor zowel de kleinere/startende webshops, als voor de grotere webshops een zeer interessant platform.

repricerxl

Aangezien Magento al langer bestaat, is de community van dit platform een van de grootste ter wereld. Neemt niet weg dat de community van partners, ontwikkelaars en webshops van Shopware ook groot is én groeiend! De groei en ontwikkeling van Shopware is sowieso indrukwekkend. Webshops doen daar zeker hun voordeel mee. Adena is trots om als Partner nauw betrokken te zijn bij die groei.  

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort