Shopware

Zoek je een e-commerce platform dat – niet alleen nu, maar ook in de toekomst – naadloos aansluit bij jouw wensen? Wil je de voordelen van een platform dat leunt op gedegen kennis en veel ervaring, maar dat ook voldoende flexibiliteit biedt? Dan is Shopware zeker interessant voor jou.

Shopware 6 is een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket voor webshops. Het onderhoud is klantvriendelijk. Daarnaast is het gemakkelijk te koppelen met verkoopkanalen als bol.com en marktplaats. Wil je een koppeling maken met jouw inkoop en logistiek? Ook dat is te realiseren. Wil je jouw ERP, PIM, CMS of een PWA aan Shopware 6 koppelen? Dat kan dankzij de flexibiliteit van deze software makkelijk. Kortom: Shopware 6 is een overzichtelijk platform dat jouw webshop optimaal laat functioneren.

digital-commerce-grey

Shopware 6 is zo opgebouwd dat zowel startende webshops, als gevestigde e-commerce bedrijven er fijn mee kunnen werken. De modules van Shopware 6 zijn aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Kies je voor Shopware 6, dan kies je voor een sterk e-commerce platform mét de voordelen van maatwerk.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort