0341 820 247

E-commerce

Vergroot uw online omzet

De e-commerce dienstverlening van Adena staat garant voor alles wat te maken heeft met financiële transacties en boekingen online. Van meedenken en advies tot design en de ontwikkeling van het product. Aspecten als ‘look and feel’, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en technische functionaliteiten van webshops en boekingssystemen staan centraal bij Adena.

Meer online omzet?

Ontwikkeling Webshops

De online wereld wordt iedere dag groter, zo ook het aanbod van webshops. Wellicht heeft u een idee hoe uw webshop eruit moet zien. Maar ook wat deze moet kunnen en hoe deze efficiënt werkt voor zowel u als de webshopbezoeker. Adena denkt met u mee en adviseert u over het design van de webshop en de functionaliteiten zoals vullen van de producten en het winkelmandje.

 

Ontwikkeling Boekingssystemen

Tegenwoordig kunt u veel zaken online regelen en boeken. Van kaartjes voor het theater tot het boeken van vakantiehuisjes en online afspraken maken met bedrijven. Adena ontwikkelt boekingssystemen op maat met de juiste integratie van uw overige systemen.

Efficiënt werken

De webshopbezoeker wil graag een duidelijke en verleidelijke webshop zien waarmee hij getriggerd wordt tot een aankoop. U als webshophouder wil graag efficiënt werken, integraties hebben tussen verkoop- en inkooporders en geautomatiseerde aspecten in het proces. Als antwoord op deze vragen hebben wij een gebruiksvriendelijk, maatwerk beheersysteem ontwikkeld. Een basisplatform voor zowel webshops als boekingssystemen dat kan worden uitgebreid met functionaliteiten die uw specifieke online bedrijfsproces eenvoudiger en efficiënter maakt.

Adena.
  • 10 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Alles-in-huis
  • Google partner
  • SEO specialist
  • Betrouwbaar
Partners.