0341 820 247

Conversie optimalisatie

Meer conversies op uw website

Uw website scoort goed in Google en u mag niet klagen over de bezoekersaantallen, en nu? Bezoekers zijn een goede indicatie voor de vindbaarheid van uw website, maar u wilt converterende bezoekers.
Oftewel een bezoeker die overgaat tot een vervolg actie die voor u relevant is.
Dit is afhankelijk van uw branche; bijvoorbeeld de verkoop van een product, download van een brochure of inschrijving op de nieuwsbrief. Daar draait het om. 

Wij kunnen u helpen het aantal conversies te vergroten door uw website zo optimaal mogelijk te ontwikkelen of te optimaliseren. 

Meer online verkopen?

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie op uw website

Hoe zorgen we voor meer conversies op uw website?

Hier is geen standaard antwoord mogelijk. Elke website vraagt een maatwerk aanpak. Vragen die wellicht logisch klinken, maar ontzettend relevant zijn voor een optimale ervaring op uw website zijn bijvoorbeeld:


Is uw website snel genoeg (desktop en mobiel)?
Is alle informatie aanwezig en eenvoudig te bereiken?
Werken alle filters en formulieren en ontvangt de bezoeker een duidelijke terugkoppeling na het voltooien van een actie?
Zijn er duidelijke conversie elementen aanwezig? Oftewel, kan een bezoeker eenvoudig navigeren (is er een sitemap?), kan snel de juiste informatie gevonden worden en kan er eenvoudig overgegaan worden tot een conversie. Hierbij kijken we naar de techniek, maar ook zeker de vormgeving en de content op de website.

Zoals u kunt lezen is conversie optimalisatie een belangrijk onderdeel van uw website. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Adena.
  • 10 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Alles-in-huis
  • Google partner
  • SEO specialist
  • Betrouwbaar
Partners.