0341 820 247

Online concepten

Creatieve online concepten

Bij een online concept denken veel mensen enkel aan een website. Maar de concepten van Adena gaan veel verder. De creatieve online concepten van Adena zijn het antwoord op de online strategie die wij ontwikkelen voor bedrijven. We kijken eerst naar de core business van het bedrijf zelf en bekijken dan waar de online kansen liggen voor dit bedrijf. Een voorbeeld hiervan is het concept Ontbijt.nl

Inzicht in alle processen

De kracht van Adena is het inzicht en de begeleiding in alle processen die hierbij komen kijken. Zowel tijdens het ontwikkelingsproces als erna. De online wereld verandert continu en daarom speelt ons team hier dagelijks op in voor diverse bedrijven. Hierbij kunt u denken aan SEO/SEA en andere online marketingactiviteiten zoals de ontwikkeling van de webshops.

Online concept Ontbijt.nl

Ontbijt.nl

Een cateraar wilde een nieuw concept ontwikkelen omdat hij in de ochtend nauwelijks business had. Samen met deze opdrachtgever heeft Adena Ontbijt.nl ontwikkeld. Daarna volgde de positionering en online strategie. Vanuit hier hebben wij een website ontwikkeld, een webshop waar men de ontbijtjes kan bestellen en betalen. Daarnaast voert Adena hiervoor nog dagelijks online marketingactiviteiten uit zodat Ontbijt.nl optimaal vindbaar is en de gewenste resultaten behaald worden.

Neem direct contact op

Adena.
  • 10 jaar ervaring
  • Maatwerk
  • Alles-in-huis
  • Google partner
  • SEO specialist
  • Betrouwbaar
Partners.