Webshop software vergelijken

Jouw webshop verdient een gedegen e-commerce-platform. Software die aansluit bij jouw wensen - en die van jouw klanten -, die gebruiksvriendelijk is én betaalbaar. Bij het vergelijken van diverse webshop software ben je op zoek naar de juiste combinatie van innovatie, kennis en ervaring. Adena kan een beroep doen op verschillende softwarepakketten, zeker weten dat we ook jou verder kunnen helpen. 

Als je op zoek bent naar een alternatief voor het relatief dure en complexe e-commerce-platform Magento, is bijvoorbeeld Shopware aan te raden. Ook bij Shopware is maatwerk mogelijk. Er zijn volop functionaliteiten mogelijk en de integratie van externe systemen, zoals jouw ERP, PIM, CMS of een PWA, kan uiteraard ook. Het gebruik van Shopware is makkelijk en veel minder complex dan dat van Magento.

vleks

Wil je écht maatwerk? Dan past Vleks wellicht beter bij jouw wensen. Deze software is volledig custom made. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! Ben je juist meer gebaat bij ‘instap’-niveau software? Dan past de software van Woocommerce of Shopify wellicht beter. De experts van Adena gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke webshop software het best bij jouw webshop past.

Bol.com
Spectral
TRUE
Volvo

Wij zijn gevestigd in Harderwijk in de creatieve broedplaats California (2e verdieping) en in Amersfoort in De Nieuwe Stad. Voor vragen of uitdagingen, neem gerust contact met ons op. Kom je op bezoek? 

  0341 202040

Harderwijk
Deventerweg 2A
3843 GD Harderwijk

Amersfoort
Oliemolenhof 110
3812 PB Amersfoort